Advies- en Ingenieursbureaus

In ons netwerk van bouwkundig adviesbureaus en ingenieursbureaus vindt u bedrijven die u in de ontwerpfase kunnen adviseren op het gebied van onder meer bouwfysica, akoestiek, bouwregelgeving, installatieadvies, juridisch vlak en kwaliteitsborging. Ook bij ogenschijnlijk eenvoudige gebouwen en installaties is het raadzaam om specifieke aspecten grondig te laten doorrekenen. Dit advies betaald zich tijdens de gebruiksduur dubbel en dwars terug. Op de kaart kunt u zien waar onze adviesbureau’s gevestigd zijn.

U kunt zich hier aanmelden om een bouwkundig adviesbureau of ingenieursbureau van de Stichting PassiefBouwen te worden.

Bergenbos

Bergenbos

Gespecialiseerd in energiezuinig (ver)bouwen en renoveren.

Lees meer


Bouwadvies Beumer

Als bouwbreed adviesbureau bedient Bouwadvies Beumer zowel bedrijven als particulieren in het noorden van het land. Vanuit de passie tot innovatieve passieve woningen zijn wij nu ook aangesloten als adviseur bij de stichting passief bouwen. U kunt bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouw projecten.

Lees meer


BCD Advies logo

BCD Advies

Adviesbureau voor gezonde, comfortabel en energiezuinige woningen.

Lees meer

Kuipers- & Koers bouw

Kuipers- & Koers bouw houdt zich bezig met het adviseren, ontwerpen én bouwen van (o.a.) passiefhuizen. We hebben korte lijnen doordat deze kennis binnen onze organisatie aanwezig is. Uiteraard bouwen we ook passiefhuizen als u al in het bezit bent van een ontwerp en zoekt u “alleen” een (hoofd) aannemer die de bouw van uw passiefhuis kan realiseren.

Lees meer© Stichting PassiefBouwen 2006-2018

Log in with your credentials

Forgot your details?